Training Stoere Schildpad

Stoere schildpadden

De Stoere Schildpadden is een (gratis) groepsprogramma voor kinderen uit gemeente Smallingerland van gescheiden ouders tussen de 4 – 6 jaar. Het is bedoeld om kinderen beter om te laten gaan met veranderingen tijdens én na de scheiding. 

De Stoere Schildpadden is een (gratis) training voor kinderen van gescheiden ouders (4-6 jaar). Het is bedoeld om kinderen beter om te laten gaan met veranderingen tijdens en na de scheiding.

Met een speelse training bieden wij steun en voorkomen of beperken wij sociaal emotionele problemen. Met de vrolijke Schildpad Sam als gids, betoverende boekjes, kleurrijke posters, een interactief werkboekje en het Stoere Schildpadden spel creëren wij een speelse omgeving vol met plezier. 

In de groep zitten maximaal 7 kinderen. De training duurt in totaal 12 weken en is wekelijks op dinsdag van 14.45 tot 15.30 uur. We zijn dan in het gebouw van Carins op het Moleneind NZ 56 in Drachten.

De training is gratis, aanmelden kan tot en met vrijdag 16 februari 2024. We starten op 12 maart 2024! Neem hiervoor contact op met Carins.