Ouderavond 'Lekker slapen kleintje (0-4 jaar'

carins lekker slapen

Veel ouders hebben vragen over het (niet) slapen van hun kind. Slaapproblemen kunnen in elke leeftijdsfase voorkomen. Van baby's die veel huilen en weinig slapen tot peuters die niet willen inslapen of doorslapen. Of kinderen die niet in hun eigen bed willen slapen of juist heel vroeg wakker worden. Om te zorgen dat je kind voldoende slaapt organiseren de pedagogen van Carins de ouderavond 'Lekker slapen kleintje'.

Dit is op 30 mei 2024 bij Carins (Molendeind NoordZijde 56). Inloop is vanaf 18:45 uur, we starten om 19:00 en het eindigt om 20:30 uur. Deze avond krijg je tips en handvaten van de pedagogen en kun je ervaringen delen met andere ouders. Deelname is gratis en inclusief een kopje koffie of thee. Graag van tevoren aanmelden via pedagogen@carins.nl (vermeld hierbij het aantal personen. LET OP: VOL = VOL).

Een prettige nacht voor jou en jouw kleintje

Een kind heeft voldoende slaap nodig om zich goed te kunnen ontwikkelen, te groeien en overdag voldoende energie te hebben om lekker te spelen. Maar ook voor ouders is een goede nachtrust net zo belangrijk. Duidelijkheid helpt bij het slapen en het voorkomen van slaapproblemen. Hoe breng je als ouders structuur aan in het dag- en nachtritme? Hoe zorg je ervoor dat je kind zelf inslaapt? Wat is de invloed van eten of drinken, de slaapomgeving en hoe kan overprikkeling bij kinderen worden voorkomen? Vragen die op welke manier dan ook te maken hebben met het slapen van je kind kun je bespreken tijdens de ouderavond 'Lekker slapen kleintje'.