Themabijeenkomst 'Lekker slapen kleintje (0-4 jaar)

Lekker slapen kleintje / baby


Veel ouders hebben vragen over het (niet) slapen van hun kind. Slaapproblemen kunnen in elke leeftijdsfase voorkomen. Van baby’s die veel huilen en weinig slapen tot peuters die niet willen inslapen of doorslapen. Of niet in het eigen bed willen slapen, of juist heel vroeg wakker worden. Om te zorgen dat je kind voldoende slaapt organiseren de pedagogen van Carins de themabijeenkomst 'Lekker slapen kleintje'. Dit is op donderdag 13 april 2023, van 19.00 tot 20.30 uur in Bibliotheek Drachten. Je krijgt tips en handvaten van de pedagogen en kunt ervaringen delen met andere ouders. De entree is gratis, inclusief een kopje koffie of thee. Graag vooraf aanmelden via www.bibliotheekdrachten.nl.

Een fijne nacht voor jou en je kleintje

Een kind heeft voldoende slaap nodig om zich goed te kunnen ontwikkelen, te groeien en overdag voldoende energie te hebben. Ook voor ouders is een goede nachtrust belangrijk. Duidelijkheid helpt bij het slapen en voorkomen van slaapproblemen. Hoe breng je als ouder structuur aan in het dag- en nachtritme? Hoe leer je je kind zelf inslapen? Wat is de invloed van eten of drinken, de slaapomgeving en hoe kan overprikkeling bij kinderen worden voorkomen? Vragen die op welke manier dan ook te maken hebben met het slapen van je kind kun je bespreken tijdens de themabijeenkomst 'Lekker slapen kleintje'. 

Carins

De pedagogen van Carins, Brenda Bekkema en Dorothea Jans, ondersteunen regelmatig ouders in Smallingerland bij (het voorkomen van) slaapproblemen van hun kind. 'Uit ervaring weten we dat een zetje in de goede richting vaak voldoende is', aldus de pedagogen. Heb je zorgen over de opvoeding van je kind? Bij Carins helpen we je als het zelf even niet lukt. Wij bieden informatie, hulp en ondersteuning bij vragen opvoeden en opgroeien. Advies van Carins is gratis. Kijk voor meer informatie en contactgegevens op www.carins.nl.